Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Hytte i fjellnorge

Når man snakker om Norges fjellområder, handler det ikke utelukkende om høyfjellet, men også steder som befinner seg i daler, beliggende ved større byer. Fjellnorge omfatter fylkene Buskerud, Hedmark, Oppland og Telemark, alle med flotte skogområder. NOVASOLs hytteutleie i fjellnorge byr på et bredt utvalg av hytter. Alt fra tradisjonelle, norske hytter til moderne, velutstyrte hytter med luksusfasiliteter som boblebad og badstue. Skal du leie hytte i Norge er fjellnorge det perfekte området, omringet av vakker natur og landskap.

Opplev den vakre naturen i Fjellnorge

Naturomgivelser

Naturomgivelsene i de fire fylkene er særegne og vakre på hver sin måte. På ferie i Oppland kan du la deg imponere av dype daler og mektige fjell. Her kan du gå fotturer , og oppleve de spesielle omgivelsene. NOVASOL hytteutleie i Norge har hytter ved populære alpinsteder som Hafjell, Kvitfjell, Gålå og Skeikampen, samt vakre langrennsområder som Beitostølen og Mysuseter. Alle disse stedene består av natur som vil gi et sterkt inntrykk.

 

Hedmark kan skilte med flere av Norges største nasjonalparker, med Rondane, Forolhogna og Femunden som de mest kjente. Her kan dere gå aktive eller avslappende turer ved de mest attraktive områdene i Hedmark.

 

Ønsker dere heller å leie hytte i Telemark? Da er Haukelifjell og Vågslid godt alternativ. Vågslid er vakkert plassert ved enden av Hardangervidda med et landskap som er preget av fjell og daler, samt vann og bekker med flotte fiskemuligheter. Besøk også Gaustatoppen, et av Norges vakreste fjell. Lei en hytte i fjellnorge ved Haukelifjell og ta en pause fra hverdagen i naturskjønne omgivelser.

Lei feriehus til vinter

Aktiviteter, kultur og opplevelser

Det er en rekke aktiviteter man kan gjøre i fjellnorge uavhengig av sesong. Om sommeren kan man gjøre alt fra å bade i tjernet, plukke multer, dra på telttur og fiske. Fotturer passer for alle og enhver uavhengig av sesong, og om høsten kan du oppleve alle de vakre høstfargene som brer seg over ulike steder i fjellnorge. Vinteren er tiden for vinteraktiviteter som langrenn, slalåm, snowboard m.m. Lei en vinterhytte i Hedmark og få gleden av å feriere ved Norges største skisted med 32 heiser og 65 nedfarter. Trysil skianlegg er et eldorado for skientusiaster. I oppland er det også et stort alpinanlegg med 15 nedfarter, og Gålå har et bredt aktivitetstilbud som innebærer trugetur, kanefart, kjelkeaking, snørafting, skiseiling og isfiske.

 

Det er også en rekke arrangementer som befinner seg i fjellnorge, blant annet Birkebeinerrittet. Lillehammer har også en årlig litteraturfestival som avholdes hver mai, og her er blant annet Sigrid Undset en av de kjente forfatter som omtales. Utover dette er det en rekke konserter og andre festivaler som arrangeres i regionen.

Videre kan man oppleve både gallerier og kunstmuseer, og her er Valdres Folkemuseum i Fagernes et populært sted å besøke.

 

Lei en hytte i Norge gjennom NOVASOL, og opplev alt fjellnorge har å by på enten du leier hytte i Buskerud, Hedmark, Oppland eller Telemark.