search

Hytte på Hafjell

Oppdag Hafjell fra din private hytte

Hafjell er et av Norges mest kjente og kjære skisportsområder, og derfor tenker mange på OL-bakker, heftige nedfarter og skiskole når de hører Hafjell. Men området har også mye annet spennende å by på når du skal på hyttetur – sommer, som vinter.

Når du leier en hytte på Hafjell, får du områdets mange opplevelser rett utenfor hyttedøra. Enten du er interessert i en ferie fylt med fart og aktivitet, eller er ute etter litt roligere dager med familien, kan en hytte på Hafjell fungere som den hjemlige basen for deg å reisefølget ditt etter begivenhetsrike dager.  

Dra på aktiv ferie året rundt

Hafjell er for de fleste nordmenn kjent som en vinterdestinasjon. Og det er gode grunner til det. Hafjell Alpinsenter er et av Norges største alpinanlegg, og har løyper som både egner seg for nybegynnerne og de mer erfarne skientusiastene. En hytte på Hafjell er toppen av kransekaka, hvis du ønsker deg en idyllisk vinterferie med ski, fyr i peisen og hyttekos. 

Men sommeren på Hafjell er også full av opplevelser – og spesielt for deg som er ute etter å få et adrenalinkick. Når snøen smelter blir nemlig skiløypene gjort om til et supert område for stisykling. Også her finner du noe for ethvert ferdighetsnivå.

Hvis ikke det er nok, kan du rafte ned Ottaelva eller Gudbrandsdalslågen, sette utfor i hjulboben i Olympiaparkens bob-bane, eller prøve å bli trukket gjennom Gudbrandsdalens vakre landskap av en hundeslede.

Moro for hele familien et steinkast fra hytten på Hafjell

Hafjell byr ikke utelukkende på fart og spenning ute i naturen. Ikke langt fra Hafjell finner du de folkekjære severdighetene Hunderfossen Eventyrpark, Lilleputthammer Familiepark og Maihaugen. Reiser du til Hafjell med barn eller barnebarn, trenger du altså ikke bekymre deg for om det er nok å finne på for de minste også.

Opplevelser i naturen, rutsjebaner og softis kan også fint kombineres, da det er vandreturer, rafting og stisykling som passer alle aldere i området.   

Hos NOVASOL kan du finne en hytte som danner midtpunktet for ferien på Hafjell. For selv om opplevelsene er i fokus, skal du ikke undervurdere hvor godt det er å komme «hjem» etter en dag spekket med aktiviteter. Velger du hytteutleie på turen til Hafjell, har vi hyttene som matcher dine behov og ønsker om komfort. I tillegg får du den friheten som følger med å leie en privat hytte på ferien.

Hytte på Hafjell

Unike ferier og trygg utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror at en trygg, unik og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er, uten ekstra kostnad, dekket av trygghetspakken. Sånn har det vært siden 1968, og slik skal det fortsette å være. Har du spørsmål om leie av feriehus eller hytte kan du se vår FAQ, der vi har samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.