search

Hytte og feriehus i Stryn

Innerst i Nordfjord kan du leie hytte i Stryn, en av de virkelig store turistkommunene i hele landet. På ferie i Sogn og Fjordane kan du alltid glede deg til store opplevelser i spektakulær natur, og Stryn er intet unntak. Her finnes noen av de mest besøkte turistmålene i hele landet i form av både naturlige verk og moderne attraksjoner. Stryn er også en destinasjon for ferier hele året, med både turområder og skisenter som åpner for utendørsaktiviteter sommer som vinter. Finn din perfekte hytte i Norge og ta fatt på uendelige muligheter i majestetiske omgivelser i Stryn!

Aktiviteter, kultur og opplevelser

I Stryn er flere av de aller mest populære attraksjonene tett knyttet opp mot den eventyrlige naturen som finnes her. Dette kommer spesielt godt frem i Loen, hvor Loen Skylift ble åpnet i mai 2017. Gondolbanen tar deg fra fjorden til 1011 meter over havet på noen minutter. I samme område finner du også Via Ferrata Loen, en krevende tur som byr på vanvittige naturopplevelser, blant annet over Europas lengste hengebro. Mange besøkende kombinerer disse attraksjonene ved å ta fjellstien Via Ferrata Loen til topps, for så å ta seg ned igjen med Loen Skylift. 

Vil du stå på ski i ferien i Stryn kan du faktisk gjøre dette både sommer og vinter! Stryn Vinterski har en rekke nedfarter fra fjelltopper med en spektakulær utsikt. På sommerstid kan du i Stryn Sommerskisenter få en helt spesiell sommeropplevelse under blå himmel med snø under beina på Strynefjellet.

Her kan du også oppleve Gamle Strynefjellsvegen, en av Norges 18 nasjonale turistveger. Veien som knytter Vestlandet sammen med Østlandet snirkler seg gjennom fargerik og vakker natur, og veien er et mesterstykke og en attraksjon i seg selv. 

Lei hytte eller feriehus i Sogn og Fjordane

Naturomgivelser

Det er få steder som byr på like variert og storslått natur som Stryn. Kombinasjonen av snødekte fjelltopper, mektige isbreer, fjord og krystallklare innsjøer samler noe av det mest storslåtte Vestlandet har å by på. Leier du en hytte i Stryn kan du blant annet bestige Skåla med sin topp som rager 1848 meter over havet. Dette er en krevende fjelltur som byr på spektakulære syn sommer som vinter. 

Stryn er også en nasjonalparkkommune, og en inngangsport til Jostedalsbreen Nasjonalpark. Her kan du oppleve Jostedalsbreen som er den største isbreen på fastlandet i hele Europa! En av de mest besøkte delene av Jostedalsbreen er Briksdalsbreen som ligger innerst i Oldedalen. Denne dalen tiltrekker seg hvert år besøkende fra hele verden, og med de omgivelsene som finnes her er det lett å forstå hvorfor. 

Et annet populært reisemål i kommunen er Lodalen, hvor du kan oppleve det glitrende og grønne Lovatnet, et eventyrlig vakkert skue som hvert år er objekt på tusenvis av bilder. 

Lei hytte i Stryn hos NOVASOL

En ferie i Stryn byr derfor på massevis av aktivitetsmuligheter hele året, uansett om du trives best med snø, sti, vann eller isbre under beina. Vil du på ferie i Norge og oppleve svært variert og storslått natur er Stryn et perfekt valg. Lei en hytte i Sogn og Fjordane og se frem til naturopplevelser i verdensklasse.