search

Feriehus på Balka

På sørøst siden av vakre Bornholm finner du landsbyen Balka, nabobyen til Snogebæk. I Snogebæk er det alltid noe som skjer, mens det i Balka er en roligere atmosfære. Balka er en liten landsby, og er spesielt populær blant turister som setter pris på en avslappende ferie i Danmark

Strandliv i Balka

Stranden i Balka er svært barnevennlig, med fin sand og lavt vann. Stranden begynner i Snogebæk og strekker seg en kilometer. I tillegg til gode fasiliteter og parkeringsforhold, kan du kjøpe forfriskninger og familien kan spille minigolf. For deg som ønsker å drive med vannsport på ferie på Bornholm, finnes det muligheter for leie av utstyr til vindsurfing og vannsykling her. I høysesongen er det også livreddere på stranden.

Utflukter på Bornholm

La ditt feriehus på Bornholm være utgangspunktet for flotte fiskeopplevelser! Spesielt på vinteren er fiskemulighetene her unike, men du trenger ikke reise ut på havet for å få fisk her. Her ligger også forholdene til rette for fluefiske fra kysten. Noe fiske er sesongbetont, men du kan få blant annet torsk og flyndre hele året.

NOVASOL feriehus i Balka

Vi har feriehus og ferieleiligheter på Bornholm i alle prisklasser og størrelser. Legg din neste ferie til Balka for en avslappende opplevelse, enten alene eller med de du er glad i. Alle våre ferieboliger på Bornholm er privateide og besøkt av våre danske medarbeidere, slik at du kan være helt trygg på at du får den standarden du ser på våre nettsider.

Velkommen til NOVASOL Danmark og våre feriehus i Balka!