search

Feriehus og sommerhus på Bornholm

Bornholm er kontrastenes øy. På tross av øyas lille størrelse (ca. 588 km²), opplever du her en svært mangfoldig natur som du sjelden ser andre steder. Øya er en yndet feriedestinasjon og NOVASOLs feriehusutleie i Danmark består av flere hundre feriehus på Bornholm. Nordkystens bratte klipper og kløfter går over i et mykt landskap og ender opp i vide dyner og kilometerlange sandstrender som er blant de beste i Europa. Dette bidrar til å gjøre øya velegnet for familieferie. Ta med barna og lei et feriehus i Danmark i sommer!

De mange severdighetene og attraksjonene, de korte avstandene og idylliske småbyene med typiske silderøkerier er bare noen av faktorene som har bidratt til øyas gode omdømme. Ved å leie feriehus på Bornholm, får du og familien muligheten til å feriere på det som i manges øyne er Danmarks vakreste øy. Det betyr at det ofte er rift om sommerhusene, så en må være ute i god tid, spesielt dersom en vil leie i høysesongen.

Lei feriehus eller ferieleilighet på Bornholm

Fantastiske naturopplevelser

Det som skiller Bornholm fra resten av det ellers flate Danmark, er først og fremst klippekystene som befinner seg på øyas nordlige del. Ved å leie feriehus på den vakre øya, får både liten muligheten til å oppleve øyas mange attraksjoner, som for eksempel ruinen Hammershus, øyen Christiansø, Østerlars Rundkirke og fornøyelsesparken Brændesgårdshaven.

Det fine med et feriehus på Bornholm er muligheten til å legge opp dagene akkurat slik du vil. Om det betyr fullstendig avslapning på stranden og i feriehuset, eller en aktiv ferie, er helt opp til deg. NOVASOL har uansett ferieboliger i Danmark som passer til alle behov og ønsker. På Bornholm kommer du ikke til å kjede deg. Her kan du blant annet klatre, surfe, seile, padle havkajakk og legge ut på gå – eller sykkeltur. Mulighetene på ferie her er uendelige. I tillegg kommer de skjønne strendene på Bornholm som gir stor plass til bading, drakeflyging og mye mer. De langstrakte, deilige strendene er noe av det som bidrar til å gjøre øya så populær blant barnefamilier som vil leie feriehus i Danmark. Gjennom de senere årene har det blitt svært populært å leie feriehus på Bornholm. Med fire 18-hulls golfbaner i en radius på ca. 20 km utgjør Bornholm dessuten et paradis for golfspillere.

Besøk ruinen Hammershus på Bornholm

Bornholm for alle

Feriehus på Bornholm har alltid vært populært blant NOVASOLs gjester, og mange har opplevd øyas stillhet, klipper og ro minst én gang. Når en først har besøkt Bornholm, vil en som regel tilbake til øya som er så annerledes enn resten av Danmark. Øya har alltid hatt en nesten magnetisk tiltrekningskraft på kunstnere fra fjern og nær. Havet, klippene, roen og fremfor alt lyset, har figurert som motiv på mang et vakkert maleri. Bornholm er også viden kjent for de mange glassblåsere, kunstmalere, smykkedesignere og keramikere som på bor på øya. Feriehuset eller ferieleiligheten i Danmark danner her alltid det ideelle utgangspunkt for ferien din.

Bornholm er for store og små. Her kan du også gjøre noe som er ganske unikt for en Danmarksferie. Du kan hoppe fra klippene! De mange sprekkene og grottene i klippene fylles med havvann, og her kan du observere livet i havet på kloss hold. Her vil du også merke at havet er varmt helt til september, fordi klippene er fungerer som lagre for solenergi. Her kan du kose deg i vannet selv når havet er for kaldt andre steder i Danmark. Bornholm er derfor en flott feriedestinasjon selv utenfor høysesongen. Som på alle andre steder der du kan bade i havet, bør du følge med på undervannsstrømmer og vindforhold.

En ferie på Bornholm er for alle!

Ferie med frihet

Den lille øya er perfekt for en sommerhusferie og her skapes ferieminner som vil vare lenge. Som for eksempel lange sommerdager med familien på en av de mange flotte sandstrendene. På veien fra stranden kan du kjøpe med et par røkte sild tilbake til feriehuset. Her kan du også prøve fiskelykken, og hvem vet, kanskje er det du som får kveldens middag på kroken. Når du leier et sommerhus i Danmark, får du ubegrenset med frihet. Kanskje skal ferien fylles med ulike utflukter og spennende severdigheter, kanskje vil dere slappe av nær feriehuset og bare nyte tiden sammen. Mange velger også å leie et stort feriehus til hele familien, eller når flere familier skal feriere sammen. Vårt utvalg av store feriehus som passer for opptil 20 personer øker og åpner opp for nye muligheter når familien skal samles.

Feriehus på Bornholm

Hos NOVASOL gjør vi vårt ytterste for at din sommerferie i Europa skal bli så bra som mulig. Derfor har vi plassert servicekontorer i de største ferieområdene, hvor du kan kontakte oss for hjelp og informasjon. På de enkelte kontorene sørger våre medarbeidere for alt det praktiske rundt oppholdet. Våre medarbeidere snakker flere språk og er godt kjent med området, og kan bistå dersom du trenger hjelp med praktiske ting eller informasjon om området. Utenfor kontorenes åpningstider er det mulig å kontakte vår kundeservice.

Vanlige spørsmål om ferie på Bornholm

Hvor mange feriehus har NOVASOL på Bornholm?

NOVASOL har rundt 450 ferieboliger på Bornholm. Dette antallet kan variere noe. NOVASOL har eget servicekontor i Bornholms største by, Rønne.

Hvor i Danmark ligger Bornholm?

Bornholm er en av Danmarks østligste øyer, og ligger i Østersjøen mellom Sverige og Tyskland.

Hvor er Bornholms fineste strender?

På sørkysten av Bornholm finner du fantastiske strender med kritthvit sand. Her venter én av Bornholms mest kjente strender, Dueodde Strand. Stranden er flere kilometer lang og passer godt for barnefamilier.

Hva kan man oppleve på Bornholm?

Det er mye å fylle feriedagene med på Bornholm. Besøk sjarmerende småbyer, som Svaneke og Gudhjem, se ruinene av middelalderborgen Hammershus, og utforsk øyas fine rundkirker.

Hvordan kommer man seg til Bornholm?

  • Du kan ta ferge fra Ystad i Skåne, Sverige.
  • Du kan også fly fra København, Billund, Aalborg eller Sønderborg.