search

Feriehus i Jegum Ferieland

Vil du på ferie i Vestjylland kan du legge turen til Jegum Ferieland, et forholdsvis nytt feriehusområde, som ligger litt tilbaketrukket fra Vesterhavet, men likevel kun ca. 10 km fra de herlige vestjyske sandstrendene.

Området er meget ettertraktet da det ligger i nærheten av noen av Vestkystens mest berømte strender, Henne Strand, Vejers Strand og Blåvand. Det er heller ikke langt til gamle byer, som Varde, Ringkøbing og Ribe. I sommermånedene er den lokale handelsmannen i Jegum midtpunkt for ulike aktiviteter, da denne ligger midt i Jegums ”Lekeland” med hoppepute, minigolf, tennis og fotballbane. I tillegg til beliggenheten og aktivitetene, gjør de lave utleieprisene Jegum til et attraktivt feriemål for alle som ønsker å leie feriehus i Danmark.

Lei et feriehus i Vestjylland

Aktiviteter for hele familien

På ferie i Jegum er du aldri langt unna gode ferieopplevelser for hele familien! Dra til LEGOLAND eller Givskud ZOO, og fyll dagen med et uendelig aktivitetsutvalg. Når du leier et feriehus gjennom NOVASOL får du rabatt på inngangsbilletten til disse parkene.

Vestjyllands vakre strender og Vesterhavets avkjølende bølger, gjør Jegum til en drøm for deg som vil grave føttene i den myke sanden og nyte ferien i horisontal posisjon.

Vil du oppleve Jegum fra sykkelsetet finner du et stort antall sykkelruter i området, for eksempel den fine ruten rundt Filsø. Totalt er det anlagt 11 km med naturstier i området, og her kan du se både fugl og vilt. For golfspillere er det muligheter for å holde formen ved like i løpet av ferien og området er et paradis for fiskere. Her finnes det flere elver, samt put&take-sjøer.

By og historie

Fra Jegum er det ikke langt til gamle handelssteder som Varde, Ringkøbing og Ribe. Etter å ha brukt noe av feriebudsjettet i noen av de mange butikkene, kan det smake godt med noen lokale retter. Fra en av de lokale restaurantene kan du nyte det yrende livet i byen, og du kan ofte høre på musikk, besøke markeder og andre arrangementer. I de mindre kystbyene har du anledning til å virkelig oppleve hvordan livet tett på Vesterhavet er. Ikke glem å kjøpe med fersk fisk hjem fra en av de små havnene.

Vil du på museum, finnes det også muligheter for det i området. På museene kan du lære om Vadehavet, kunst, vikingtiden, andre verdenskrig, kongenes storhetstid og mye mer. Som du kanskje skjønner vil en ferie i Jegum Ferieland aldri være kjedelig. Vurderer du et feriehus i Danmark til neste ferie, er dette en destinasjon som bør stå på listen.

Ta med familien til et feriehus i Vestjylland

Feriehus i Jegum Ferieland 

Våre feriehus i Jegum Ferieland er et ideelle utgangspunkt for utflukter og dagsturer langs den danske vestkysten. Du har også mange aktivitetsmuligheter tett på i Jegum, noe som gjør dette til en svært familievennlig feriedestinasjon. Utforsk vestkystens vakre natur fra feriehuset i Vestjylland. Våre sommerhus har en komfortabel og privat atmosfære, som gir deg friheten til å legge opp

ferien akkurat slik du vil. Alle våre feriehus i Jegum Ferieland er moderne utstyrt og du kan velge mellom ulike størrelser og prisklasser.

Ønsker du å ta med hunden eller storfamilien, kan NOVASOL tilby feriehus som tilfredsstiller de behov du måtte ha. Vi har store feriehus for 10 personer eller mer, og vi har husdyrvennlige feriehus. Vi har også feriehus som blant annet kan tilby svømmebasseng, badstue og boblebad.