search

Hytte i Masfjorden

Denne pittoreske og naturskjønne kommunen i Hordaland, kun 1,5 time nord for Bergen, byr på fine opplevelser for alle som velger å dra på en hytteferie her. Masfjorden byr på ekte vestnorsk sommeridyll med sine hus og hytter på grønne tun liggende helt nede ved fjorden. Her kan du svømme, bade, fiske og nyte synet av frodig natur og fjellandskap så langt øyet kan se.

Ut på tur i Masfjorden

I speilbildet fra den blanke fjorden kan man se hvordan fjellene ruver på hver sin side av Masfjorden, og byr opp til foturer. Turmulighetene i dette området er rikt og varierer i både distanse og vanskelighetsgrad. I tillegg til naturskjønne foturer finnes det også et rikt utvalg av egne turruter beregnet for sykkel, ski eller kano i området.

Skulle det derimot være behov for en hviledag, men lysten på å «vandre» fortsatt er der, så har Masfjorden kommune kommet opp med noe så finuerlig som en «bilvandringsrute». Turen går fra Bjørn West museet, som i seg selv er verdt et besøk, i Matre til Stordalen Fjellstove. I løpet av turen «bilvandrer» du i fotsporene til de modige heltene fra den norske motstandsbevegelsen under andre verdenskrig, og det er 8 stoppeplasser underveis i ruten hvor du kan få informasjon om begivenhetene som fant sted her under andre verdenskrig.

Fisking i Masfjorden

Når du titter på bildene av våre feriehus og hytter i Masfjorden vil du legge merke til at mange har direkte tilgang til vannet, og flere har en båt tilgjengelig for gjester. Masfjorden er med andre ord et opplagt sted for de som ønsker å teste fiskelykken i løpet av hytteferien. Ved Sandnesbryggja på Masfjordnes er det godt tilbud tilrettelagt for hobbyfiskere hvor man blant annet kan leie båter.

Leie hytte i Masfjorden

Med en hytte i Masfjorden får du noe av Norges vakreste natur som bakgård, med utallige muligheter for flotte opplevelser for hele familien. NOVASOLs feriehus og hytter i Masfjorden kommer i forskjellige størrelser, stilarter og prisklasser. Mange av husene og hyttene ligger i grønne omgivelser med direkte tilgang til vannet, og stort sett alle har en flott panoramautsikt over fjorden.

 

NOVASOL – Med kunden i fokus siden 1968
Hos NOVASOL står kundens opplevelse i fokus. Derfor inspiserer vi alle våre feriehus og hytter innen vi inkluderer de i vårt sortiment. Dette bidrar til å skape trygghet hos våre kunder. Vi tror på at god service er nøkkelen til en uforglemmelig ferie. Derfor er vi med deg på hele reisen – før, under og etter – slik at du alltid skal føle at du er i trygge hender når du leier en feriebolig med oss. 

Når du har bestemt deg for å leie en feriebolig i Masfjorden, kan du enkelt gjennomføre bookingen her på våre nettsider. 

Vi ønsker deg varmt velkommen til Masfjorden og NOVASOL.