search
N
| Forfatter
(Publisert første gang: )

Ferieleilighet og feriehus i Dubrovnik

Helt sør i Kroatia finner vi den historiske byen Dubrovnik. Byen med sin gamle bykjerne, kom på Unescos Verdensarvliste i 1979, og Dubrovnik er den mest populære turistbyen langs Adriaterhavet. Leier du en ferieleilighet i Dubrovnik kommer du tett på de aller beste attraksjonene og severdighetene byen har å by på! Dubrovnik er en by med en egenartet politisk og kulturell fortid, med minnesmerker som er kjent over hele verden.

Den er en av de mest kjente og imponerende byene i middelhavsområdet. Gå en tur gjennom trange smug i den skjellformede gamle bykjernen, som virkelig formidler byens skjønnhet. Bor du i et av NOVASOLs feriehus i Kroatia kommer du tett på de unike opplevelsene.

Attraksjoner i Dubrovnik

Hva skal du gjøre på ferie i Dubrovnik? En ting er sikkert - du kommer ikke til å få problemer med å fylle dagene! Den 1400 år gamle byen er et skattekammer av historiske bygninger, kirker, trange gater, fontener og grønne områder. Gamlebyen i Dubrovnik står i dag på UNESCOs verdensarvliste og er et selvskrevent besøksmål under oppholdet. Byens spennende historie tiltrekker seg turister fra hele verden, men det er likevel mulig å oppleve ro på ferie her. Det er nemlig lite som haster for kroaterne, noe som gjør at alt skjer i et behagelig tempo her. 

De siste årene har flere TV-serier og filmer blitt spilt inn i Dubrovnik. Flere scener i den prisbelønnede serien "Game of Thrones" har blitt filmet her, blant annet i Gamlebyen. Fans kan oppdage disse på egenhånd, eller bli med på en av de mange guidede "Game of Thrones"-omvisningene. 

Lei feriehus eller ferieleilighet i Dubrovnik

Ferieleilighet i Dubrovnik

Legger du turen til en ferieleilighet i Dubrovnik burde du også ta deg tid til å beundre steinhugger- murer- og treskjæringskunsten, som er blitt forfinet gjennom århundrer, rektoratsplassen, bokskattene i biblioteket og Europas eldste apotek.

Den vakre naturen i området, og de mange historiske minnesmerkene gjør at Dubrovnik er attraktiv til enhver årstid. Blant et mangfold av sportsanlegg, strandpromenader og badeplasser vil enhver finne sitt eget favorittsted.

NOVASOL ønsker dere velkommen til Dubrovnik, og et flott opphold i et av våre ferieleiligheter og feriehus i Dalmatia.