search

Feriehus i Dubrovnik

Helt sør i Kroatia ligger den historiske byen Dubrovnik. NOVASOL har mange gode alternativer i og nær byen til deg som søker overnatting i Dubrovnik. Finn feriehus og ferieleiligheter til alle anledninger og reisefølger.

Dubrovnik er i dag den mest populære turistbyen langs Adriaterhavet. Leier du et feriehus i Dubrovnik kommer du tett på de aller beste attraksjonene og severdighetene byen har å by på! Dubrovnik er en by med en egenartet politisk og kulturell fortid, med minnesmerker som er kjent over hele verden.

Dubrovnik er en av de mest kjente og imponerende byene i middelhavsområdet. Vandre gjennom trange smug i den gamle bykjernen og nyt byen som hvert år bergtar tusenvis av besøkende. Leier du et av NOVASOLs feriehus i Kroatia kommer du tett på de unike opplevelsene.

Attraksjoner i Dubrovnik

Hva skal du gjøre når du leier feriehus i Dubrovnik? En ting er sikkert - du kommer ikke til å kjede deg! Den 1400 år gamle byen er et skattekammer av historiske bygninger, kirker, trange gater, fontener og grønne områder. Gamlebyen i Dubrovnik står i dag på UNESCOs Verdensarvliste og er et selvskrevent besøksmål under oppholdet. Byens spennende historie tiltrekker seg turister fra hele verden, men det er likevel mulig å oppleve ro på ferie her. Det er nemlig lite som haster for kroaterne, og det meste skjer i et behagelig tempo her. 

De siste årene har flere TV-serier og filmer blitt spilt inn i Dubrovnik. Flere scener i den prisbelønnede serien "Game of Thrones" har blitt filmet her, blant annet i Gamlebyen. Fans kan oppdage disse på egenhånd, eller bli med på en av de mange guidede "Game of Thrones"-omvisningene. 

Lei feriehus eller ferieleilighet i Dubrovnik

Kombiner by og strand

I Dubrovnik er det aldri langt til strand og hav. Stranden Banje, nær gaten Ploce i gamlebyen, er en av de mest populære. Hit kommer både lokale og turister, og stranden passer bra for barnefamilier. Dra hit etter en varm dag med sightseeing og ta et avkjølende bad i det turkise vannet. 

Gå heller ikke glipp av livlige Cobacabana ved Seka-bukten. Her kan du prøve deg på flere aktiviteter, som for eksempel vannski eller kanopadling. Ikke langt unna ligger også barnevennlige Lapad. Et feriehus i Dubrovnik er dessuten en god base for utflukter. Ta for eksempel en tur til de vakre Elafitiøyene eller Hvar, og nyt de fantastiske strendene. 

Feriehus og ferieleiligheter i Dubrovnik

Legger du turen til en ferieleilighet i Dubrovnik burde du også ta deg tid til å beundre steinhugger-, murer- og treskjæringskunsten, som er blitt forfinet gjennom århundrer, rektoratsplassen, bokskattene i biblioteket og Europas eldste apotek.

Den vakre naturen i området, og de mange historiske minnesmerkene gjør at Dubrovnik er attraktiv til enhver årstid. Blant et mangfold av sportsanlegg, strandpromenader og badeplasser vil enhver finne sitt eget favorittsted.

NOVASOL ønsker dere velkommen til Dubrovnik, og et flott opphold i et av våre ferieleiligheter og feriehus i Dalmatia.