search

Feriehus på Dugi otok

Ser du etter ditt neste feriehus i Dalmatia? NOVASOL formidler ferieboliger på den største øya i skjærgården utenfor Zadar, nemlig Dugi otok. Øya midt i Adriaterhavet og er fantastisk feriedestinasjon for deg som ser etter et vakkert ferieparadis med varierte aktivitetsmuligheter. Legger du ferien til Dugi otok, kan du se frem til et feriehusopphold omgitt av frodig vegetasjon, majestetiske klipper, krystallklart hav og deilige strender.

Aktiviteter og opplevelser

Dugi otok lever opp til betydningen av sitt navn; «den lange øya». Den er 45 kilometer lang og mellom en og fire kilometer bred. Dette betyr at du aldri befinner deg langt fra nærmeste strand. Det er 12 små landsbyer på øya, som hver og en har en rekke fine ferieaktiviteter. I tillegg kan du velge mellom flere spennende restauranter og kaféer. Selv om det er relativt lett å komme seg til øya fra Zadar, er det ikke mange turister her. Besøker du Dugi otok kan du se frem til en fantastisk ferieopplevelse, og her venter skjulte bukter, gamle ruiner, deilige strender og enestående natur. NOVASOL har mange ferieboliger i Kroatia og Dugi otok er et godt valg for deg som vil tilbringe ferien i vakre naturomgivelser. 

Dersom du ønsker en aktiv ferie, finner du definitivt gode aktivitetsmuligheter her. De 12 landsbyene er alle knyttet sammen av veier, som gir en fantastisk utsikt over de omkringliggende øyene. Øya har også et nettverk av vandreruter, så ikke glem å pakke med deg turskoene. De merkede rutene er også midt i blinken for deg som vil sykle. 

På Dugi otok finner du også gode dykkemuligheter og flere dykkerskoler som kan hjelpe deg som vil utforske havets hemmeligheter. 

Lei feriehus eller ferieleilighet på Dugi otok

Strender og nasjonalparker på Dugi otok

Øyas største tettsteder Sali, en avslappet landsby med en vennlig lokalbefolkning. Fra Sali kan du besøke Telascica naturpark, som omfatter små øyer og skjulte bukter, samt noen flotte strender. 

En av de beste strendene på øya er Sakarun, en bred sandstrand med lavt, krystallklart vann. Stranden egner seg godt til barnefamilier, og det finnes også strandbarer og matboder i området. Kornati nasjonalpark ligger litt sør for Dugi otok, så det er godt mulig å organisere en dagstur hit. NOVASOL formidler et stort utvalg av ferieboliger i Dalmatia, og du har et variert tilbud å velge fra. 

Feriehus på Dugi otok

Drømmer du om en attraktiv feriebolig på Dugi otok? Hos NOVASOL kan du søke blant et stort utvalg av ferieboliger som passer deg, uansett om du reiser alene, med venner eller familie. Velg Dugi otok dersom du ønsker en litt annerledes ferieopplevelse! Lokalbefolkningen på øya har tidligere levd av fiske og landbruk, noe som i dag er erstattet av turismen, men du kan fortsatt se fiskerne i arbeid eller smake på lokale spesialiteter som geitost, olivenolje og fiken. 

Hos NOVASOL får du vår Trygghetspakke kostnadsfritt inkludert i din bestilling. Denne inneholder blant annet forsikring dersom du skulle bli forhindret fra å reise på grunn av sykdom. Du kan lese mer om Trygghetspakken i våre leiebetingelser.