search

Feriehus og ferieleiligheter i Opuzen

Ønsker du en ferie i Kroatia tett på vann, som ikke nødvendigvis må ligge nær havet? Dersom nærhet til kysten ikke er det viktigste for ferieplanene dine, bør du se vårt utvalg av feriehus i Opuzen. Den dalmatiske landsbyen Opuzen ligger tett på elven Neretva og rundt ti kilometer innover i landet fra Adriaterhavet. Leier du et feriehus i Opuzen kan du se frem til fine feriedager i et frodig naturlandskap og mange aktivitetsmuligheter knyttet til Neretva. Landsbyen har fått sitt navn fra den venetianske festningen Fort Opus, og ruinene kan du i dag se som en del av den gamle bymuren. 

Lei feriehus i Opuzen hos NOVASOL

Hvorfor velge et feriehus i Dalmatia?

Våre private ferieboliger i Dalmatia er ikke bare komfortabelt innredet, de ligger også i en av Kroatias vakreste regioner. Her finner du mindre ferieleiligheter, romslige villaer og feriehus med eget svømmebasseng – rett og slett noe for alle ferieønsker. Dersom du ikke vil la familiens firbeinte være igjen hjemme, tillater mange feriehuseiere husdyr.

I Dalmatia venter et stort antall øye, samt kjente byer som Dubrovnik og Split. Aktivitetsmulighetene er derfor mange og varierte.

Aktiviteter og opplevelser

Når du leier et feriehus i Kroatia kan du fylle ferien med de aktivitetene du selv ønsker. På ferie i Opuzen byr nærheten til Neretva på en rekke aktivitetsmuligheter. Neretvas mange sideelver byr på gode fiskemuligheter, og kanskje finner du et velegnet sted rett utenfor feriehuset? Nyt stillhet med fiskestangen i hånden, eller ta med familien på båttur på elven. Området egner seg også for sykkel – og fotturer. Selv om Opuzen ikke ligger direkte ved havet, betyr ikke det at du skal gå hele ferien uten å bade.Ta en kjøretur til kysten, eller lei et feriehus i Dalmatia med eget svømmebasseng.

Opuzen og omegn er også kjent som et av landets viktigste produsent av frukt som mandarin, fiken og kiwi. På restaurantene i området finner du dessuten en rekke lokale spesialiteter på menyen. Her kan du for eksempel prøve gode fiskeretter, som ål fisket i Neretva. Foretrekker du å fange fisken selv kan elven friste med gode fiskemuligheter. Fiskekort kan du kjøpe ved de lokale turistkontorene.

Landsbyens sentrum ligger tett på Neretva, og er konsentrert rundt det store torget og kirken Sv. Stjepan. De fleste arrangementene i området foregår på elven, og et godt eksempel er Art Festival Zen Opuzen. Under festivalen kan du bli med på båtturer på elven og oppleve maratonet der 30 båter konkurrerer.

FInn ditt neste feriehus i Dalmatia hos NOVASOL

 

Feriehus og ferieleiligheter i Opuzen

Vårt store utvalg ferieboliger i Kroatia gjør det enkelt å finne akkurat det feriehuset som passer dine behov aller best. Våre feriehus og ferieleiligheter i Kroatia er dessuten «all inclusive», noe som betyr at du slipper å tenke på ting som sengetøy og sluttrengjøring. Velkommen til NOVASOL og våre ferieboliger i Europa!