search

Feriehus Primosten

Trange gater, vakre bygninger og flotte strender. På en liten øy ligger dette maleriske stedet, forbundet til fastlandet med en demning. De vakre kisel- og klippestrendene, og buktene Primoste, Peles vela og Mala Raduca anbefales på det varmeste.

Besøk gamlebyen, med strandpromenaden, restene av den gamle bymuren og de tallrike restaurantene og kafeene. Smak på den lokale rødvinen Babic, som dyrkes og produseres i området, og på den ferske fisken som trekkes opp av havet utenfor. Leier du feriehus i Primosten i løpet av sommeren får du også sjansen til å oppleve det berømte eselkappløpet.

Feriehus i Midt-Dalmatia

Opplev kultur og historie i Primosten

Ved å leie et feriehus i Primosten ligger alt til rette for å oppdage både byen og omgivelsene rundt. Den populære byen har en rekke steinstrender som er kjent for å være rene og miljøvennlige. Får du nok av å slappe av på stranden kan du alltids ta en tur inn til sentrum og spasere gjennom de trange smugene og til toppen av åsen hvor du kan beundre 1400-tallskirken St.George og nyte utsikten over havet.

Et feriehus i Primosten gir en unik innsikt i hvordan kroatene lever. Mat og drikke er en viktig del av livet her, og de lokale produserer sine egne skinker som har samme kvalitet som den berømte parmaskinken, så vel som spennende oster og rødvin. Benytt anledningen til å besøke en av byens vinprodusenter. Med en ferieleilighet i Dalmatia kan du også legge turen innom de historiske byene Trogir og Split, eller ut til en av de mange øyene i nærheten.

Finn det perfekte feriehus i Primosten

Vil du og din familie oppleve Primosten kan et av NOVASOLs feriehus i Kroatia være den perfekte start. NOVASOL har lang erfaring med utleie av feriehus og ferieleiligheter på tvers av kontinentet. Vi ønsker deg velkommen til vakre Primosten!