search

Feriehus og ferieleiligheter i Pucisca

Nord på den fantastiske ferieøya Brač ligger den lille havnebyen Pucisca. Leier du et feriehus i Pucisca kan du se frem til dager tett på det krystallklare Adriaterhavet. Vakre steinhus med hvite tak gir byen en egen sjarm, og Pucisca blir ofte trukket frem som en av Europas vakreste byer

Her serveres spesialiteter som lam, lokal vin og olivenolje i verdensklasse. Ønsker du en aktiv ferie finner du godt med aktivitetsmuligheter i Pucisca, og også på resten av øya Brač. Fyll feriedagene med aktiviteter som sykling, vindsurfing, paraseiling og dykking. 

Attraksjoner og severdigheter 

Når du leier feriehus i Dalmatia kan du se frem mot fine feriedager. Pucisca har alltid vært Bračs kulturelle hjerte. Her ble øyas første privatskole grunnlagt allerede i 1516, samt at flere kjente forfattere, arkitekter og kunstnere ble født her. Hvert år arrangeres flere sommerfestivaler i Pucisca. Du kan blant annet få med deg noen av rundt 30 konserter i månedene juli og august. Festningen Ciprijan Zuvetic er en av Puciscas mest kjente severdigheter, så den må du helt klart få med deg. 

På ferie i Pucisca vil kombinasjonen av romerske hus, renessansepalasser og barokkbygninger i hvit stein ta pusten fra deg. Brač er kjent for sin utvinning av byggestein som blant annet har blitt brukt i bygningen som Det hvite hus i Washington og Diokletians palass i Split. I dag føres murverktradisjonene videre med en egen skole i Pucisca. Studentenes utstillinger er svært populære blant besøkende. 

NOVASOL formidler feriehus i Pucisca på øya Brač

Aktiviteter og opplevelser

Et feriehus i Pucisca er midt i blinken for deg som ønsker en avslappende ferieopplevelse. Alle våre ferieboliger i Kroatia er dessuten «all inclusive», noe som bidrar til å gjøre ferien ekstra komfortabel. Du slipper nemlig å tenke på ting som sluttrengjøring, sengetøy og forbrukskostnader. Du finner det meste du trenger i Pucisca, men det er ingen spisesteder eller kaféer i området. Det går busser fra sentrum som tar deg til andre steder på øya. 

Mange av våre gjester leier feriehus i Kroatia med sol, strand og bad i tankene. Legger du ferien til Brač kan du besøke en av landets aller vakreste strender, Zlatni Rat. Det vakre «gylne hornet» er svært populært, så her må du belage deg på mange mennesker. Fra Pucisca til Supetar tar det litt over en halvtime å kjøre, og herfra går det ferger til for eksempel historiske Split. 

Lyst til å oppleve noe litt annerledes på Brač? 

  • Vidova gora – det høyeste fjellet på Kroatias øyer. Herfra får du utsikt over hele øya Brač, samt store deler av Sentral-Kroatia. På toppen kan du også nyte et bedre måltid på den dalmatiske tavernen. 
  • Blaca-ørkenen – Midt i et ørkenområde ligger et forlatt kloster som har vært hjem for munker i mange generasjoner. I dag er dette lokalene til museet som forteller områdets historie. 
  • Museet i Škrlje – her kan du lære mer om Brač og innbyggernes liv gjennom mange generasjoner. 

Feriehus og hytte i Pucisca

Finn din neste feriebolig gjennom NOVASOL og se frem til en ferie i private omgivelser. En feriebolig i Kroatia kommer med frihet til å planlegge oppholdet akkurat slik du selv ønsker. Velkommen til NOVASOL og våre ferieboliger i Pucisca!