search

Feriehus og ferieleiligheter i Šestanovac

Šestanovac er perfekt for deg som ønsker å leie feriehus i rolige omgivelser. Šestanovac er omgitt av daler på nesten alle sider, unntatt i sør-øst der fjellet Biokovo skaper en naturlig avgrensning, og i sør ved elven Cetina. Området er tilknyttet kysten og strendene ved Brela, Baska, Piska, Mimice og andre havnebyer. 

Aktiviteter og opplevelser

Ønsker du gode aktivitetsmuligheter når du leier feriehus i Dalmatia? Da kan du leie feriehus i et av de mindre tettstedene i Šestanovac. Vårt utvalg av ferieboliger i Kroatia er variert, og du kan blant annet leie feriehus med eget svømmebasseng. Uansett når på året du skal leie feriehus i Šestanovac vil du ha mulighet til å gå på tur, klatre, sykle, rafte på Cetina eller svømme i det krystallklare havet du finner innen 20 kilometer. På grunn av sin utmerkede beliggenhet har Šestanovac hele fem vandreruter med tema. Du kan laste ned kart over temarutene på kommunens nettsider.

Økoturismen er økende i Šestanovac, og området blir stadig mer kjent for sin vinproduksjon. Selv om deler av Šestanovac faktisk er et karstplatå, finnes det mange fruktbare landområder takket være nærheten til elven Cetina. Besøker du naturparken Biokovo får du et bedre innblikk i områdets flora og fauna. 

Lei feriehus i Šestanovac hos NOVASOL

Steder å besøke

Selv om du leier et feriehus i Kroatia med eget svømmebasseng, bør du ikke gå glipp av et strandbesøk eller to. Kysten ligger mindre enn 20 kilometer unna. Bortsett fra å fascinere med glassklart vann og vakre strender, kan kystområdene friste med deilig sjømat og et stort utvalg vannaktiviteter. 

Reiser du mot sør kommer du til Makarska, mens reiser du nordover ender du opp i Omiš. Dersom tiden tillater det anbefales et besøk til begge destinasjonene. Byen Makarska er sentrum av Makarskas riviera, og har alltid vært et viktig administrativt, politisk og økonomisk senter i regionen. Havnebyen, som ligger vakkert til ved foten av Biokovo-fjellene, er blant annet kjent for sin to kilometer lange sandstrand, morsomme aktiviteter og flotte severdigheter. På sommeren fylles legger yachter i alle størrelser til ved havnen og det er morsomt med en spasertur langs bryggen. Benytt anledningen til å se fransiskanerklosteret og utstillingen som rommer flere tusen skjell. 

Rundt 25 kilometer fra Split, der Cetina-elven munner ut i Adriaterhavet, ligger den lille byen Omiš. Her venter et mangfold av restauranter, barer, butikker og strender, men også gode aktivitetsmuligheter for deg som vil utforske naturen i området. Omiš er et paradis for deg som vil prøve deg på klatring eller fotturer i fjellene. Nærheten til elven byr på muligheter for rafting, som er en populær ferieaktivitet. Legger du inn en dagstur til Omiš må du ikke gå glipp av festningene Mirabela og Fortica, som i sin tid ble brukt av piratene i området. 

Feriehus og ferieleiligheter i Šestanovac

Hos NOVASOL finner du en et enormt utvalg ferieboliger over hele Europa. Velg mellom moderne ferieleiligheter, store feriehus med eget svømmebasseng og villaer tett på stranden. Når du velger en NOVASOL feriebolig i Kroatia til din neste ferie kan du se frem til et opphold i private omgivelser.