search

Feriehus Split

Legger du ferien til et feriehus i Midt-Dalmatia bør du ikke gå glipp av et besøk til Dalmatias hovedstad. Split er med sine 220.000 innbyggere den nest største byen i Kroatia, og har mye å tilby, inkludert en rekke fantastiske villaer og ferieleiligheter.

Severdighetene i denne nydelige byen er helt unike, og mange av dem er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I tillegg kan man nyte moderne fasiliteter med alt det innebærer i form av bla. rene strender, sportsaktiviteter og trygge aktiviteter for barna. Her finner du blant annet Diocletians romerske palass som den dag i dag dominerer byen med sin beliggenhet på en høyde. Kulturhovedstaden Split er absolutt verdt et besøk!

Feriehus i Split

Ferie i Split

NOVASOL har en rekke feriehus i Dalmatia og i Split. I flere av feriehusene er det tillatt med husdyr, slik at også den firbeinte kan være med på ferien. Regionen kan vise til en rekke flotte naturområder som passer perfekt om hunden vil ut å springe i åpne omgivelser. Split har beliggenhet på en halvøy, og her finner du store parkområder. Blant annet finner du ytterst på halvøya parken Marjan, som består av store områder med furuskog, og bakketoppen Telegrin som inviterer til en fin tur enten du har med deg kjæledyr eller bare ønsker å komme deg litt opp i høyden for å nyte en storslått utsikt over havet og den vakre byen.

Lei feriehus i Split

Finn det perfekte feriehuset i Split

NOVASOL har en rekke feriehus i Kroatia og i kulturhovedstaden Split. Velg de fasilitetene du ønsker og finn det perfekte feriehuset i Midt-Dalmatia til din ferie. NOVASOL ønsker deg velkommen til en herlig ferie i vakre Kroatia!