search

Feriehus i Tucepi

I Tucepi i Sentral-Dalmatia blir alle turister ønsket varmt velkommen. NOVASOL hytteutleie kan tilby mange komfortable og attraktive ferieboliger i Tucepi i Kroatia.

Med NOVASOL hytteutleie i Tucepi er ferieplanleggingen i gode hender. Vi har mange års erfaring med hytteutleie, og har et stort utvalg av herlige ferieboliger i Kroatia.

I Tucepi kan dere oppleve et tradisjonelt kroatisk samfunn bygget opp rundt en nydelig bukt hvor den hvite sanden rammer inn det blå havet. Bak byen finner dere fantastiske fjell, og dere skal virkelig lete lenge for å finne et mer sjarmerende sted å feriere enn denne flotte byen.

Både barn og voksne vil nyte en ferie i dette utrolig nydelige området, som vi absolutt anbefaler på det varmeste. Med eksklusive ferieboliger fra NOVASOL hytteutleie blir deres opphold i Tucepi garantert en suksess. Opplev denne fantastiske delen av Kroatia allerede i år.

Alt i Tucepi ligger til rette for at byens turister skal ha et så fatastisk og problemfritt opphold som mulig. Lokalbefolkningen er virkelig gjestfrie, og man bør bli overrasket hvis man ikke blir invitert inn til en kopp av den lokale teen, eller kanskje et glass sterkere saker.

Når dere leier feriebolig hos NOVASOL, er dere garantert kvalitet for pengene. Alle våre utleieboliger er nøye kontrollert for å sikre at våre kunder får nettopp det de ønsker. Vi kan tilby mange forskjellige boliger, alt fra standardhytter til luksusboliger med svømmebasseng og tennisbane i hagen.