search

Ferieleilighet og feriehus i Trogir

Den vakre middelalderbyen Trogir ligger cirka 25 kilometer fra Split. Byen står på UNESCOs verdensarvliste, og du vil fort skjønne hvorfor. På ferie i Trogir vil du forelske deg i byens hyggelige restauranter, historiske bygninger og koselige butikker. Leier du et feriehus eller ferieleilighet i eller nær byen Trogir, befinner du deg nær byens mange severdigheter, samt attraksjoner i blant annet Split. 

Trogir ligger på en liten øy, med broforbindelse til fastlandet. Det er også broforbindelse til øya Ciovo, som er kjent for sine mange strender. Det finnes ingen strender i Trogir sentrum, men du kan enkelt ta buss eller båt til nærliggende strender. 

Lei feriehus eller ferieleilighet i Trogir

Attraksjoner

De som er interesserte i kunst og arkitektur bør absolutt besøke Trogir, som er en museumsby i ordets egentlige forstand. Byen har en prektig og variert kultur og historie. Blant annet kan nevnes den spesielle historiske bykjernen, kunstsamlingen og portalen til domkirken. Trogir har, som mange andre kroatiske byer, vært utsatt for krig og uroligherer gjennom årene. Store deler av byen var på et tidspunkt ødelagt, men det har siden middelalderen blitt reist et stort antall vakre monumenter. St. Lauretius-katedralen er virkelig verdt et besøk - dette er en av landets viktigste monumenter. 

I farvannet utenfor Trogir ligger småøyer og rev strødd ut som en feriedrøm. De hvite buktene med krystallklart havvann konkurrerer om å tilby besøkende en uforglemmelig naturopplevelse.

Ferieleilighet i Trogir

Det er enkelt å komme seg til ferieboligen i Trogir fra flyplassen i Split. Du kan ta buss eller taxi de fem kilometerene fra flyplassen, direkte til byens sentrum. Uansett om du velger å tilbringe ferien i en ferieleilighet eller et feriehus i Trogir, kan du forvente deg fantastiske ferieopplevelser. NOVASOL har også ferieboliger på den nærliggende ferieøya Ciovo. For å finne overnatting i Kroatia, kan du enkelt søke og bestille her på våre nettsider.