Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus i Midt-Dalmatia

Midt-Dalmatia er en av Kroatias nydeligste regioner med klippekyster, strender og et fantastisk øyrike. Mellom mange av øyene går det faste fergeruter, som gjør det mulig å besøke flere av de vakre øyene på ferien. Legger du ferien til Split er du i regionens midtpunkt, og den 1700 år gamle byen er med sin rike historie vel verdt et besøk. I Trogir kan man forville seg inn i den gamle bydelen og finne de smakfulle små restauranter med lokale retter.

Opplev naturen i Sentral-Dalmatia

Her møter du vakre strender og natur

Regionen gjenkjennes med sine vakre strender ved Makarska, «Brela-steinen» som har blitt et symbol for området, og den herlige stranda Zlatni Rat. Strendene er selve definisjonen på postkortbilder, og inviterer til både avslapping og moro med klart blått vann og vakker natur. Her tilbys også en rekke vannsportsaktiviteter for den som liker fart, spenning og opplevelser. Utvalget består mellom alt fra vannski, rumperister, båtutleie til paddleboard, kanotur og mye mer. De som er glad i å utforske lokal kultur vil også finne en rekke spennende severdigheter her. To av disse er Diokletians palass i Split og gamlebyen i Trogir – monumenter som er under beskyttelse av UNESCO. Du vil også finne et yrende natteliv på strandbarer og klubber i Makarska, Hvar, Bol og Split. Med andre ord er dette en region som tilbyr det aller meste om du ønsker å leie feriehus i Kroatia!

Ferie på østkysten av Adriaterhavet

På det største arkeologiske område på østkysten av Adriaterhavet ligger Solin, her vil du være i stand til å bevege deg et øyeblikk inn i gammel tid. Det finnes også en rekke restauranter her, du og familien kan nyte i fred og ro på deres kroatiaferie.

Lei feriehus i Trogir

Byen Trogir, et museum i seg selv

Fortryllende er et stikkord som karakteriserer byen Trogir, og her kan du vandre gjennom flere hundre pr gamle gater med steinhus og palasser.

 

I vannet i Trogir finner man holmer og skjær som er en drøm for enhver ferie. Det finnes også bukter med hvite småstein, og satt sammen med det krystallklarehavet tilbyr det gjestene en uforglemmelig ferieopplevelse med et feriehus i Trogir.

 

Den sentrale Dalmatia er kilometer bred, men har likevel de reneste strendene og det reneste badevannet av Adriaterhavet. Du finner også en rekke interessante attraksjoner på besøk i Sentral-Dalmatia, som eksempel kan det nevnes kulturskatter fra flere århundre, greske templer, interessante byer og moderne kunst og arkitektur.

Lei feriehus i Midt-Dalmatia

Feriehus i Midt-Dalmatia

Vil du leie et feriehus i Dalmatia kan du i Midt-Dalmatia velge mellom en rekke alternativer. Feriehusene våre her er av topp kvalitet, enten du velger et luksushus med fasiliteter som sauna og eget basseng, eller en koselig leilighet i en av regionens sjarmerende byer. Nyt ferien med NOVASOL feriehusutleie i Kroatia og opplev en spennende region i et stadig mer populært ferieland.