search

Feriehus og ferieleiligheter i Bilice

Velkommen til NOVASOLs feriehus i Bilice. Den lille feriedestinasjonen ligger mellom Šibenik og Skradin, og er midt i blinken for deg som ønsker en ferie i avslappende omgivelser. Leier du et feriehus i Bilice kan du kombinere en aktiv ferie i noen av landets flotteste nasjonalparker, med deilige dager i Kroatias skjærgård. Finn din neste feriebolig i Kroatia og bestill din neste ferie i Bilice enkelt her på våre nettsider. 

Attraksjoner og severdigheter

Mange av våre gjester leier feriehus i Dalmatia for å kunne utforske regionens attraksjoner. Leier du et feriehus i Bilice kan du legge inn dagsturer til en rekke historiske byer. Havnebyen Šibenik strekker seg fra Adriaterhavet i vest til Bosnia-Hercegovina i øst. Ikke gå glipp av et besøk til vakre byen, der du blant annet kan oppleve den velbevarte gamlebyen, St. Jakob-katedralen og den UNESCO-listede festningen. Tilbring dagen omgitt av historiske bygninger og nyt atmosfæren på hyggelige kaféer. 

Leier du en feriebolig i Bilice er det kun én times kjøring til Zadar. Byen med den lange historien ble i 2016 kåret til Europas beste turistdestinasjon. I Zadar finner du alt du kan ønske deg når du leier feriehus i Kroatia – nemlig kultur, historie, shopping og gode restauranter. Et høydepunkt et gamlebyen som har flere romerske monumenter og middelalderkirker. Videre må du få med deg solnedgangen ved The Sea Organ og Sun Salutation. Rundt byen står naturopplevelsene i kø og du kan fylle dagen med aktiviteter som klatring, seiling, grotteturer, vindsurfing og dykking. Rundt 30 minutter utenfor byen kan du også hoppe i strikk fra Maslenkabroen. 

Lei feriehus i Bilice og besøk historiske Zadar

Aktiviteter og opplevelser

Ønsker du en ferie der du kan kombinere strandliv med vakker natur, frisk luft og gode utfluktsmuligheter? Et feriehus i Bilice er et ypperlig utgangspunkt for turer til flere av Kroatias flotteste nasjonalparker. 

Planlegger du en tur inn i nasjonalparken Krka, kan du glede deg. Her venter frodig grønn natur og de karakteristiske fossefallene parken er så kjent for. Badekulpen ved fossefallet Skradinski Buk er en av parken aller største attraksjoner, så ikke glem å ta med deg badetøy. Bak kulpen stiger fossen opp i 17 «trappetrinn» - et spektakulært syn. Du kommer deg enkelt inn i parken med båt på Krka-elven fra Skradin, men vær oppmerksom på rutetidene til de ulike båtene. Bortsett fra den magiske naturen, finnes det flere menneskeskapte severdigheter i parken. 

Nasjonalparken Kornati består av 89 øyer, holmer og skjær vest for Šibenik. Øyene er ubebodde, men du vil se olivenlunder, vinmarker og frukttrær flere steder. Nasjonalparken er midt i blinken for dagsturer fra Šibenik. 

Feriehus og ferieleiligheter i Bilice

Velg en NOVASOL feriebolig neste gang du skal på ferie i Kroatia. Fordi vi ønsker at du skal føle deg 100% trygg når du leier feriehus gjennom NOVASOL, får alle våre gjester vår Trygghetspakke inkludert i bestillingen. Denne kan du lese mer om i våre leiebetingelser. 

Inspirerende ferier og utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror på at en trygg og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er, uten ekstra kostnad, dekket av trygghetspakken. Sånn har det vært siden 1968, og slik skal det fortsette å være. Har du spørsmål om leie av feriehus eller hytte kan du se vår FAQ, der vi har samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.