search

Feriehus i Drnis

Den sjarmerende byen Drnis er et perfekt valg for deg som ser etter din neste feriedestinasjon i Kroatia. Leier du et feriehus i Dalmatia venter et stort utvalg av historiske severdigheter og sjarmerende kystbyer, endeløse strandstrekninger, bukter og det krystallklare Adriaterhavet. Landet med de 1000 øyer er en sann feriedrøm, og her venter en idyllisk natur, rik kulturarv og en utrolig gjestfrihet. 

Aktiviteter og opplevelser

Med et feriehus i Kroatia kan du tilbringe ferien i et av de vakreste og mest varierte naturlandskaper i Europa. Dalmatia strekker seg fra øya Pag i nord til Kotorbukten i sør og er en attraktiv region for feriesultne gjester. De utallige øyene byr på arkitektonisk interessante byer, og de mange buktene innbyr til total avkobling. Fra strendene i Dalmatia har du ofte utsikt til utrolige fjellområder og kombinert med gode aktivitetsmuligheter på land og i vann, har du fine feriedager foran deg. Den største byene i Dalmatia er Split, Zadar og Dubrovnik – og det kan varmt anbefales å sette av tid til å besøke i hvert fall en av byene.

Drnis er en utrolig sjarmerende by. Det er mange kulturelle foreninger som bidrar til verning av tradisjonene i området, noe du vil merke i lokalbefolkningens musikk og livsstil. Også den lokale gastronomien er preget av lange tradisjoner. Den lille byen byr også på mange og varierte aktivitetsmuligheter, og her ligger det til rette for deg som vil ha en aktiv ferie i Kroatia. De mange sykkel – og vandrestiene gir deg mulighet til å utforske Drnis. Rutene går lang fjellet Promina, elven Cikola og dalen Krka.

Mange historiske begivenheter har funnet sted i Drnis og det finnes spor etter mange av disse i dag. Besøk for eksempel ruinene av flere majestetiske festninger eller lær mer om byens historie på et av museene. 

Lei feriehus eller ferieleiligheter i Drnis

Feriehus og ferieleiligheter i Drnis

For å bli bedre kjent med byen Drnis, kan du leie en feriebolig gjennom NOVASOL. Du kan bo i en privateid ferieleilighet eller feriehus, og dermed oppleve en mer autentisk side av reisemålet. 

Uansett om du planlegger en ferie alene eller med en større gruppe, som storfamilien eller vennegjengen, finner du din neste feriebolig i Dalmatia hos oss. NOVASOLs omfattende utvalg av ferieleiligheter og feriehus inkluderer alt fra det helt enkle til store og luksuriøse ferieboliger.