search

Feriehus og ferieleiligheter i Dugopolje

Dugopolje ligger i innlandet ved Split, rundt 15 kilometer fra den historiske byen. Herfra er det gode veiforbindelser til Split, og rundt 30 minutter unna ligger spennende byer som Omis og Trogir. I tillegg er du ved Makarska-rivieraen på rundt 45 minutter. Bestiller du ditt neste feriehus i Dalmatia hos NOVASOL, kan du bo i private omgivelser til en rimelig pris. Vi formidler ferieboliger over hele Dalmatia, og du vil garantert finne din feriedrøm blant vårt store utvalg av feriehus og ferieleiligheter. 

Det er kun de siste årene at turismen har blomstret i Dugopolje. Området har et stort potensiale for gjester som ønsker en aktiv ferie. Beliggenheten nær Mosor-fjellet gjør dette til en perfekt destinasjon for deg som er glad i fotturer og klatring, mens de grønne dalene passer ypperlig for sykkelentusiaster. I landsbyen Kotlenice kan du besøke grotten Vranjača, som har vært åpen for publikum siden 1929. Ikke langt fra grotten ligger også utgangspunktet for fotturen opp Vickov stup (1,325 moh).

Lei feriehus med svømmebasseng i Kroatia

Feriehus nær Split

Leier du feriebolig i Dugopolje har du et fantastisk utgangspunkt for dagsturer til noen av Kroatias historiske byer. Favoritten Split må utforskes på ferie i Dalmatia. Byen, som havner ofte i skyggen av berømte Dubrovnik, kan blant annet by på severdigheter fra romertiden, god gastronomi, shopping og kulturelle opplevelser. 

I Split kan du se det verdenskjente palasset til den romerske keiseren Diokletian. Det massive bygningskomplekset var hans pensjonistbolig. Du kan fint bruke en hel dag på å utforske palasset som i dag omgir gamlebyen. Gå heller ikke glipp av St. Domnius-katedralen. En dagstur til Split kan kombineres med shopping, båtturer i skjærgården eller avkjølende bad i Adriaterhavet. I Split får du også servert rykende ferske fiskeretter – en skikkelig god matopplevelse for deg som er glad i sjømat.

Besøk Split fra et feriehus i Dugopolje

Hvorfor velge et NOVASOL feriehus i Dugopolje?

Ser du etter feriehus nær Split, men ønsker å bo i rolige og naturskjønne omgivelser? Dersom du også vil prøve noe nytt på din neste ferie, kan kanskje våre ferieboliger i Dugopolje være for deg. NOVASOL formidler et stort antall feriehus, villaer og ferieleiligheter i Kroatia. Du kan derfor søke deg frem til akkurat den ferieboligen som passer deg og dine feriebehov best. En fellesnevner for alle våre ferieboliger i Kroatia er at de er «all inclusive». Det betyr at forbrukskostnader, sengetøy og sluttrengjøring er inkludert i prisen, og du får mer tid til å nyte ferien.

Lei et av våre ferieboliger i Kroatia med svømmebasseng, noe som ofte faller veldig i smak hos de yngste gjestene. Bestill din neste feriebolig hos NOVASOL og se frem til fantastiske feriedager i Dugopolje!