search

Feriehus og ferieleiligheter i Slivno

Et feriehus i Slivno er midt i blinken for deg som ønsker en ferie litt utenfor de travleste turistområdene. Landsbyen ligger i Dalmatia, ikke så langt unna grensen til Bosnia-Hercegovina og har en fantastisk beliggenhet ved Adriaterhavet. Leier du en feriebolig i Slivno befinner du ikke langt unna fantastiske havnebyer, severdigheter og badeparadis.

Besøk Pelješac, legg ut på båttur til vakre øyer, se fantastiske forsvarsbygg  fra middelalderen eller bare nyt atmosfæren i de hyggelige småstedene. Slivno ligger sør for det som utgjør den nedre delen av elven Neretva. Elven munner ut i Adriaterhavet ved Ploče, etter å ha strukket seg 225 kilometer gjennom Bosnia-Hercegovina. Elven er en stor elv, med en unik flora og fauna, og er blant annet hjem for flere unike fiskearter.

Lei feriehus i Slivno gjennom NOVASOL

Aktiviteter og opplevelser

Leier du et feriehus i Slivno, kan du ikke gå glipp av et besøk til Pelješac-halvøya.  Denne vakre delen av Kroatia er preget av nydelige naturomgivelser, vingårder og hyggelige tettsteder. En av de mest kjente landsbyene er Ston, kjent for sin imponerende forsvarsmur, sjømat og utvinning av salt. Uansett om du bare er på vei forbi, er det verdt å stoppe her. Muren strekker seg totalt fem kilometer, noe som gjør dette til et av de lengste forsvarsverkene i Europa. Muren kan se ganske snodig ut fra avstand, der den strekker seg oppover bergsiden. Muren ble bygget på 14 – og 1500-tallet for å beskytte saltgruvene, og har også tre tilhørende festninger. Ikke langt fra Ston, ligger Mali Ston, stedet der den kjente østersen blir hentet opp. Gå derfor ikke glipp av en lunsj eller middag her, slik at du får smakt på de ferske skalldyrene. 

Fra Ston tar det rundt én time til Ploče, der en av områdets største attraksjoner venter, nemlig en av Kroatias viktigste godshavner. Havnen ble innviet under andre verdenskrig, og er i dag godt besøkt av mennesker som ønsker å se de store fraktskipene komme inn. Derfra kan du ta turen videre til Klek, som huser ruinene av et tidligere venetiansk forsvarsbygg fra 1700-tallet.

Uansett hvor du leier feriehus i Dalmatia, venter gode matopplevelser. Langs Adriaterhavskysten serveres det førsteklasses sjømat, gjerne akkompagnert av lokalprodusert vin. Her får du også servert kjøtt av høy kvalitet, og noen retter er kanskje ikke så vanlige i andre deler av Europa.

Fantastiske strender venter på ferie i Slivno

Feriehus og ferieleiligheter i Slivno

Hos NOVASOL venter et stort og variert utvalg av ferieboliger i Kroatia. Ved å bruke vår søkefunksjon kan du enkelt søke deg frem til ditt neste ferieparadis og bestille ferieboligen som passer deg. 

Vi vet at trygghet er viktig. Vi derfor besøker og kvalitetssikrer vi alle ferieboliger før de tas inn i vårt sortiment. Leier du din neste feriebolig gjennom NOVASOL får du dessuten vår Trygghetspakke uten ekstra kostnader. Denne kan du lese mer om i våre leiebetingelser.