search

Feriehus på Hvar

Turkis vann, lilla lavendel, sjarmerende bygg og gater – Hvar har så mye å tilby. Med et feriehus på Hvar kan hele familien nyte sol. Kultur og god mat.

Hvar er Kroatias mest solrike øy og ligger i Midt-Dalmatia, og er berømt for sine store lavendelområder og kulturelle skatter, slik som den vakre rennessansekatedralen St. Stefan.

Feriehus i Hvar

Øyas historie startet allerede 300 år før Kristus når grekerne kom og grunnla Stari, Grad og Hvar.

Øya Hvar ligger utenfor Split og er den lengste øya i Kroatia. Øya er kjent for sin imponerende natur, sjarmerende landsbyer, mangfoldige strender og det faktum at øya er den øya i Kroatia som har flest soltimer i løpet av et år.

Feriehus på Hvar

Det finnes mange grunner til å leie feriehus på Hvar. Det er enkelt å dra på spennende utflukter til en øy som fek. Stari, eller Grad for å beundre Bianchini plassen eller den fine borgen Kastel Tyrdalj. Med feriehusutleie i Midt-Dalmatia må du ikke gå glipp av å besøke hovedporten Hvar med den vakre katedralen, kloster og Hektorovic plassen.

I et feriehus på Hvar får du nyte mange fine stunder ved Adriaterhavet. Noen km fra Hvar ligger byen Milna med flotte strender og laguner, utenfor Zavala er det også mange flotte strender. Om du tenker å leie et feriehus i Dalmatia kan du ta båten til Paklenøyene hvor du kan bade i det krystall klare vannet.

Ønsker du og din familie og oppleve Kroatias kultur bør du leie et hus på Hvar, her kan du besøke vinsteder og smake god vin eller spise skalldyrs risotto på Hvars restauranter.

Feriehus på Hvar

Lei feriehus på Hvar på nett

Ønsker du også og nyte sol og god mat kan du gjennom NOVASOL leie boligen til din ferie i Kroatia på vår hjemmeside eller ved å ringe vår kundeservice. Vi har formidlet ferieboliger i Kroatia siden 2005 og våre medarbeidere har god erfaring med feriehusutleie.